Piteşti: Scene biblice sculptate în ciocolată şi cadouri "sexuale" dulci (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mingea de ciocolată Steaua
Mingea de ciocolată Steaua

De la stand cu ciocolata Steaua şi până la scene biblice ilustrate din ciocolată fondată, de la Moş Crăciun din acelaşi produs dulce şi până la brăduleţi acadele, sau chiar scene din Kama Sutra, toate acestea se găsesc într-un magazine de lângă Piteşti.

Făcute din ciocolată italiană, după o reţetă secretă, dulcirile sunt ornate manual şi ambalate original. Preţurile pornesc de la 5 l,7 lei o pungă cu alone fondate şiajunge lşi la câteva sute de lei pentru coşurile gigantice, umplute cu tot felul de dulciuri.

GALERIE FOTO: CIOCOLATA STEAUA ŞI CIOCOLATA SEXI, CELE MAI CĂUTATE SORTIMENTE

Ciocolată şi sticlă de Murano

Aproape fiecare rpodus din cicocolată vine cu un mic cadou, fie că este o jucărioară sau un alt obiect ornamental. "Fiecare produs aproape are câte o supriză, fie o jucărioară, un magnet de frigider, un breloc, un suport de lumânare, unele pachete având chiar obiecte din sticlă de murano, vaze, pahare, mai mari sau mai mici", spune Raluca Nedelcuţă, reprezentantul vânzări.

Produse ornate manual

Perntru fiecare produs din ciocolată în parte, după ce este turnat în formă şi ciocolata se rpăceşte, trebuie apoi multă măiestrie pentru a-l orna. Unele sunt mai greu de ornate, altele mai simplu, cert e că fetele care ornează ciocolata tebuie să aibă talent şi precizie. "Fiecare produs este ornat în cam zece minute, depinde acum şi de dificultatea modelului. Fetele noastre s-au obişnuit oricum şi lucrează foarte rapid", spune Raluca Nedelcuţ.

Ciocolata sexi la mare căutare

Modelele sunt dintre cele mai diverse: căsuţe din ciocolată, Moş Crăciun mai mic sau mai mare, scene biblice cu Naşterea lui IIsus, brăduţi, reni, cadouri, pomul de Crăciun, sau modele mai excentrice cum ar fi scene din kamasutra sau penis din ciocolată.

"Produsele acestea cu tentă sexuală sunt extrem de căutate. Bineînţeles că nici noi nu producem industrial aceste modele, însă ele sunt foarte căutate, cel mai adesea de femei care vor să le ofere drept cadou prietenelor. De multe ori vin oameni şi de întreabă de aceste rpoduse şi nu avem pe stoc", spune Raluca. "obiectele" din ciocolată au 12 centimetri ca dimensiune şi sunt turnate în matriţe special, produsul folosit fiind ciocolata lichidă cu mai mult lapte sau mai multă cacao.

Ciocolata Steaua, produsă de italieni, în Argeş

Fabrica de ciocolată italiană, specializată în ciocolată tradiţională, face şi dulciurile pentru echipa Steaua. Mingii de ciocolată, praline Steaua, panezone, bomboane de ciocolată toate sunt ornate în culorile echipei bucureştene.

"Am devenit furnizorii oficiali de ciocolată ai echipei Steaua de la 1 decembrie anul acesta şi avem înmagazinul de prezentare un stand dedicate produselor personalizate cu Steaua", explică Raluca.

Şi produsele Steaua vin cu câte un cadou special, brelocuri, fanioane, şi multe altele, toate cu simbolurile echipei, desigur. "Mingiile de ciocolată au 600 de grame de produs şi sunt oferite cu câte un mic cadou, la fel şi celelalte produse. De obicei fanioane Steaua", spune Raluca Nedelcuţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite