Piteşti: Recomandări pentru week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Week-end
Week-end

Plănuiţi să petreceţi seri fierbinţi în acest week-end sau preferaţi un spectacol de teatru? Iată unde puteţi merge!

Vineri

 DJ Sava & Raluk în Illusion Club

Cluburile piteştene au dat startul la toamna distracţiei şi pentrecerilor până dimineaţa. Vineri, 8 octombrie, în Illusion Club, este programată o super petrecere pe ritmurile hit-urilor  "Love You", "September" sau "I like (the trumpet)". Deja celebrul DJ Sava şi frumoasa Raluk vor susţine un spectacol live pentru iubitorii muzicii lor. Rezervări puteţi face la 0733.938.453.

Sâmbătă

Suie Paparude în Club Diamond

Clubul Diamond a început toamna în forţă şi aduce, săptămână de săptămână, formaţii şi artişti celebri. După ce începutul acestui sezon a fost marcat de un spectacol dat de către Smiley, sâmnbătă seara, după ora 22.00, vor face show în Diamond băieţii de la Suie Paparude. Iubitorii muzicii originale a celor de la Suie Paparude pot face rezervări la numărul de telefon Rezervari Diamond Club: 0735.399.999.

Duminică

La revistă nue  criză

Actorii sectiei de revista C. Zarnescu a Teatrului Al. Davila vor  juca în spectacolul "La Revista nu e criza", după un scenariu scris de Dan Ioan Panţoiu şi Daniel Militaru, în regia artistică a lui Emilian Cortea şi muzica Dan Dimitriu. Spectacolul va avea loc duminică, 10 octombrie,  la Sala Mare a Teatrului Al. Davila,  începând cu ora 18.00. Coregrafia este realizată de către Liliana Drugulescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite