Piteşti: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euromall Piteşti
Euromall Piteşti

Premiera filmului "Kung Fu Panda 2 - 3D", un spectacol de magie pentru copii la Euromall şi un concert inedit pe scena Teatrului "Davila" sunt ingredientele unui weekend plăcut şi relaxant în Piteşti.

Diseară: Premieră la Cinema City

Ca de obicei, vinerea este ziua premierelor la Cinema City. Cumpăraţi-vă floricele şi puneţi-vă ochelarii 3D, pentru că aventura va începe! Creatorii lui Shrek prezintă Kung Fu Panda 2, un film despre importanţa prieteniei şi a iubirii. Proiecţia poate fi vizionată începând cu ora 19.10, preţul biletelor fiind cuprins între 14 şi 20 de lei.

Mâine: Jonglerii şi magie la Euromall

Mâine, începând cu ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi la Euromall Piteşti. Pentru a sărbători cu o mică întârziere Ziua internaţională a copilului, organizatorii le-au pregătit prichindeilor o serie de surprize. Un spectacol de magie cu apariţii de animale, circ, jonglerii, momente comice şi muzicale sunt ingredientele unei seri pe cinste. În plus, toţi copiii vor primi cadouri chiar de la Donald Duck, invitatul special al petrecerii.

Duminică: „Orchestra inginerilor” cântă la Teatru

Duminică, un eveniment inedit va avea loc pe scena Teatrului Alexandru Davila din Piteşti. „Orchestra inginerilor” din Bucureşti va susţine, de la ora 11.00, un spectacol de muzică clasică, la care sunt invitaţi toţi melomanii. Biletul de intrare la concert costă 10 lei, studenţii şi elevii beneficiind de o reducere de 50%. Orchestra este foarte cunoscută pe plan internaţional, de notorietate fiind spectacolele susţinute la Londra, Frankfurt, Moscova sau Viena. La Piteşti, orchestra a mai fost prezentă în urmă cu doi ani.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite