Piteşti: Prima Doamnă a Argeşului, condusă pe ultimul drum (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima doamnă a judeţului a fost condusă pe ultimul drum
Prima doamnă a judeţului a fost condusă pe ultimul drum

Sute de coroane de flori, lacrimi şi durere. Sute de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la soţia prefectului Gheorghe Davidescu. Iuliana Davidescu a fost profesor de canto popular la Liceul de Artă „Dinu Lipatti" din Piteşti.

GALERIE FOTO

A mers la şcoală atât cât au mai ţinut-o puterile, fiind foarte apropiată de copiii pe care îi intruia. La înmormântarea ei colegii, foşti şi actuali elevi au venit să-i aducă un ultim omagiu. O femeie de o modestie aparte, care a stat departe de scena vieţii publice şi s-a dedicat în totalitate muncii ei. „Din mâinile ei au ieşit multe talente, copiii deosebit cărora ea le-a şlefuit caracterul. A stat întotdeauna departe de viaţa publică, indiferent de funcţiile pe care eu le-am ocupat, dedicându-se cu tot sufletul meserie ei.", a spus prefectul Gheroghe Davidescu, cu lacrimi în ochi şi tranfigurat de durere.

Iuliana Davidescu a fost răpusă de o boală cruntă, după ce în ultimii ani a trecut prin cinci intervenţii chirurgicale şi tratamente agresive. Cu toate acestea a reuşit să-şi păstreze optimismul şi vitalitatea. Doar când boala a devenit prea greu de suportat nu a mai mers la şcoală, la elevii pe care îi iubea atât de mult.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite