Piteşti: Preot învinuit pentru trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biserica unde slujeşte preotul Cristian Stăncescu şi alte patru imobile au fost percheziţionate de mascaţi, în urmă cu câteva zile. Cristian Stăncescu şi familia lui au tras o sperietură griaznică, mai ales că le-a fost scotocită casa şi biserica unde slujea preotul. Percheziţia însă nu a dus şa găsirea niciunui indiciu incriminator.

Săptămâna trecută, mai precis joi seara, mascaţii au venit peste familia unui preot din comuna Valea Mare-Pravăţ, bănuit că se ocupa, în timpul liber, cu traficul de ţigări de contrabandă. După mai bine de trei ore de scotocit prin casa omului, prin biserica unde slujeşte şi prin alte trei locaţii ale familiei preotului, oamenii legiinu au găsit nimic. Pentru că mascaţii au făcut deranj mare şi i-au speriat familia, preotul e hotărît acum să-i acţioneze în judecată pe cei care au pus la cale toată această acţiune, mergând, dacă e nevoie, să-şi găsească dreptatea până la CEDO.

„Au intrat fără ca iniţial aceştia să prezinte vreun mandat de percheziţie. Nici nu aveau cui, pentru că în case erau minori şi bătrâni. Au venit şi ne-au controlat peste tot şi nu ne-au găsit nimic. Au venit 6 maşini de poliţie şi 3 dube de mascaţi... Era la mine în faţa casei ca la cel mai mare infractor. Trebuia, iniţial, să intre un ofiţer, care să prezinte mandatul de percheziţie, şi apoi să vină mascaţii peste fiul meu, de 17 ani, sau peste tatăl meu, om de 74 de ani, cu grave probleme de sănătate. Pe mama, care are o boală cardiacă, au culcat-o la pământ... Nu credeam ca într-un stat democratic să existe aşa ceva! Toate acestea, doar în baza unei hârtii, a unei reclamaţii total neîntemeiate! Le-am explicat că le râd proxeneţii şi infractorii în faţă prin Câmpulung, iar ei vin să controleze biserica creştină şi casa unui preot! Eu mă ocup de cele sfinte şi de biserica din comună. Toată lumea ştie cât de multe lucruri s-au făcut la biserica din Valea Mare de când eu sunt numit aici", ne-a spus preotul Stăncescu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite