Piteşti: Poliţiştii au oprit opt bărbaţi să spargă un bacomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost reţinuţi până când poliţiştii au terminat verificările
Tinerii au fost reţinuţi până când poliţiştii au terminat verificările

Poliţiştii au pus piedică unei spargeri ce se  pare că era pusă la cale de opt persoane din Olt venite special pentru aşa ceva, la Piteşti.

O dubiţă înmatriculată în Bulgaria a fost trasă pe dreapta, ieri după-amiază, de o patrulă de poliţişti aflată la un control de rutină. Oamenii legii şi-au dat seama că ceva nu este curat atunci când din maşină au coborât nu mai puţin de opt bărbaţi şi aveau la ei un flex, o drujbă, un polizor şi alte unelte, numai bune de forţarea unor uşi sau de tăierea unor grilaje sau lacăte.

În maşină se aflau Nicu Stoiculescu, 35 de ani, din Drăgăneşti, Liviu Gheorghe, 35 de ani, Florin Istrailă, 24 de ani, Cristinel Zaharia, 28 de ani, Cornel Mustaţă, 26 de ani, Neluţ Ion Izdrailă, 30 de ani, Iulian Gheorghe Tiţa, 19 ani, şi Marin Manuel Beleca, 28 de ani, toţi din Slatina.

Oamenii legii bănuiesc că cei opt olteni aveau de gând să dea spargearea la un bacomat situat la mică distanţă de locul în care au fost traşi pe dreapta. O simplă verificare a dovedit că toţi sunt recidivişti, având condamnări pentru infracţiuni comise cu violenţă: tâlhării, spargeri.

Ofiţerii de la Poliţia Municipiului Piteşti i-au amprentat pe toţi cei opt olteni, după care au fost lăsaţi să plece acasă. Acum se fac verificări  pentru a stabili dacă au legătură cu vreo spargere din Argeş înregistrată ca fiind cu autori necunoscuţi.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite