Plouă cu oferte la terase, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul „mondial” se vede altfel de la o terasă, în compania prietenilor şi cu berea lângă. După asta s-au orientat cluburile, restaurantele şi pub-urile din Piteşti, care se întrec în oferte speciale pentru cei care vor să urmărească meciurile disputate în Africa de Sud.

La terasă, mai comod decât în sufragerie
Restaurantul Matteo îşi aşteaptă clienţii cu o plasmă amplasată în interior, două televizoare pe terasă şi un proiector, la care cei interesaţi pot urmări meciurile dorite la o calitate ridicată. În plus, sunt oferte şi la băuturi. Astfel că la mai multe comandate, se oferă una gratis. Cu o ofertă asemănătoare vine şi clubul Hush. Aici, toate meciurile transmise vor fi difuzate pe  două proiectoare, o plasmă şi două televizoare. Băutorii de bere au o bucurie în plus, pentru că la fiecare metru de bere Ciuc sau Heineken comandat, ei primesc opt mici gratis. Dacă stau prea mult la terasă şi,  între timp, li se face foame, microbiştii mai pot opta şi pentru unul dintre meniurile de vară, de 13.5 lei fiecare.

Seara vine cu oferte şi în clubul En Vogue care are o plasmă în interior, iar aici vor putea fi urmărite, în fiecare seară de Campionat, toate meciurile.
„Noi ne pregătim pentru a le oferi clienţilor noştri toate condiţiile pentru a vedea meciurile la fel de comod ca în propria sufragerie sau chiar mai bine. O să le dăm şi o bere gratis la câteva comandate. Să sperăm că şi ei o să vină”, spune administratorul Bogdan Ion. 

Să curgă berea!
Taverna Teilor şi-a amplasat deja trei plasme pe terasă şi încă trei în pub, tocmai pentru a-i îmbia pe clienţi. Şi ca să fie şi mai siguri, cei de aici spun că berea rece este asigurată, la fel şi chipsurile din partea casei.

Şi pentru că berea este băutura  la care se fac cele mai multe oferte, nici Zebrano Music & Coffee nu putea face rabat. Aici, în pauza fiecărui meci pe care-l vor viziona la cele două plasme, suporterii vor primi o bere gratuit.  Pentru clienţii care urmăresc fotbalul-spectacolul din Africa de Sud, şi Asia Food Cooking (AFC) se pregăteşte de zor. Restaurantul Chinezesc îi aşteaptă şi el pe suporteri cu trei plasme în interior şi cu un video-proiector pe terasă. Chelnerii vor avea mult de muncă aici, şi asta pentru că băutura va curge cu nemiluita, dacă e să ţinem cont de oferta lor, şi anume că vor da de băut din partea casei, în limita stocului disponibil.

Se deschid încă opt terase în Piteşti
Campionatul Mondial de Fotbal îi face pe patronii de pub-uri să spere că vor da lovitura. Acesta este şi motivul pentru care alte opt terase vor apărea în centrul Piteştiului, posesorii lor obţinând deja aprobări de la Primărie
„Noi o să venim cu concursuri diferite pentru clienţii noştri. De la „Pariezi pe rezultat”, până la „Cine e căpitanul” şi vom da premii în bere, tricouri şi multe altele. Sperăm să vină cât mai mulţi pentru că am vrut să deschidem terasa odată cu Campionatul Mondial”, spune Marius Alexandru, administratorul noii terase „La strassa”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite