Piteşti: Moşul le-a adus cadou... un copilaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Şerban a primit cel mai frumos cadou de Moş Crăciun: pe Daria Cristiana
Familia Şerban a primit cel mai frumos cadou de Moş Crăciun: pe Daria Cristiana

Crăciunul a sosit, anul acesta, cu trei copilaşi care au venit pe lume în secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Două fetiţe şi un băieţel au fost duşi de Moşul părinţilor lor chiar în noaptea de 24 spre 25 decembrie.

În intervalul 23-25 decembrie au venit pe lume, la Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, nouă copilaşi, şapte fete şi doi băieţi, toţi sănătoşi şi cu poftă de viaţă.

Elena Şerban a adus-o pe lume pe Daria Cristiana la ora 03.45 pe data de 25 decembrie, deşi era programată să nască undeva după data de 27 decembrie. Se gândiseră deja şi la un nume Daria Ştefania, pentru că fetiţa era aşteptată după ziua de Sfântul Ştefan. Apoi, planurile fiind răsturnate, micuţa de 2,7 kilograme venind pe lume fix în noapte de Crăciun, au schimbat şi numele micuţei. „Am născut nromal şi fără probleme. Fetiţa este la incubator, dar poate azi sau mâine o scot. Moşul ne-a făcut la toţi o surpriză minunată", spune Elena, mama pentru prima dată, la  vârsta de 23 de ani. La spital se aflau atât bunicul Cristianei cât şi tatăl acesteia, ambii fericiţi şi emoţionaţi. „Cred că este un lucru minunat şi sunt foarte fericit mai ales că este prima nepoţică", a spus Sever Şerban, bunicul micuţei.

„În câteva zile de vom duce acasă minunatul „dar" pe care l-am primit cu toţii de acest Crăciun. Soţia mea a născut cu doctoriţa Elena Tănăsescu şi totul a mers strună. Suntem mulţumiţi de toată îngrijirea şi de felul cum au mers lucrurile, maia els că nu ne aşteptam să nască tocmai în noapte de Crăciun", a săus tatăl Ionuţ şerban, tătic pentru prima oară.

Tot în noapte de Crăciun s-a născu tşi băieţelul Ionelei Nuţă, sănătos şi el şi venit în lume pe la două noaptea. „Probabil că-i vom da numele tatălui său, Constantin, dar poate şi Cristi sau Cristian", a spus mama băieţelului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite