UPDATE: Mama vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, violată şi tâlhărită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Costache, mama unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache, a reclamat autorităţilor faptul că, în noaptea de Sfântul Ion, a fost tâlhărită şi violată.

Femeia de 77 de ani locuieşte singură şi a fost o victima unui agresor neidentificat până la această oră. Poliţiştii se află în acest moment la faţa locului, pentru cercetări. ,,Femeia reclamă aceste infracţiuni, dar modul cum ele sau petrecut a rămas, până acum, confuz. Aceasta a fost dusă la IML pentru confirmarea violului. Din primele cercetări, aceasta nu prezintă urme de violenţă pe corp. Când vom avea informaţiile puse cap la cap, vă vom da mai multe amănunte," ne-a declarat Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

image

UPDATE: 10 ianuarie 2010

Coşmar în familia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Florea Costache. Mama acestui a fost, se pare, tâlhărită şi violată, iar el se află în stare gravă internat la Bucureşti.

Grozăvia s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, în comuna Izvoru, acolo unde locuieşte singură mama vicelui Florea Costache. Maria Costache, de 77 de ani, a reclamat la poliţie că ar fi fost violată şi tâlhărită de un tânăr. Acesta i-ar fi luar din portofel suma de 50 de lei.

image

Vecina Mariei Costache

Femeia a spus poliţiştilor că tânărul a intrat peste ea în casă, iar aceştia au pornit pe urmele lui. Cât poliţiştii erau plecaţi, făptaşul a revenit peste femeie, a violat-o, i-a luat cei 50 de lei pe care îi avea în portifel şi a fugit pe un geam din spatele casei. Mi-a povestit sâmbătă ce s-a întâmplat şi era foarte speriată. Eu gălăgie nu am auzit. Ţaţa Maria a suferut şi un atac cerebral  şi nu prea poate să vorbească binme. Mi-a spus că i-a furat 50 de lei din portofel. Plângea şi spunea că a despuiat-o de tot şi că a violat-o şi-n gură şi peste tot", spune Elena Mincă, o vecină a Mariei Costache. Aceasta primise vizita unui nepot cu câteva zile în urmă şi se pare că agresorul s-a gândit că trebuie să aibă mai mulţi bani în casă.

Foarte mulţi poliţişti sunt acum pe urmele celui care a atacat-o pe Maria Costache în propria casă. "Un număr impresionant de poliţişti sunt mobilizaţi pentru rezolvarea acestui caz. Avem un cerc de suspecţi şi întreprindem acţiuni specific poliţieneşti pentru rezolvarea acetui caz", a declarat comisarul Dănut Dinul, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

image

Florea Costache, în stare gravă la Floreasca

Lovit şi de vestea că mama sa a fost agresată în propria casă, Florea Costache, de 57 de ani, se află şi el în stare gravă internat la Spitalul Floreasca din Bucureti, fiind diagnosticat cu ciroză hepatică. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, având o criză hepatică gravă. După ce medicii de la Piteşti l-au stabilizat, l-au transferat la Bucureşti , la secţia de Terapie Intensivă de al Spitalul Floreasca. "Se află într-o stare alterată. Are nevoie de medicamente. Azi am mers la Bucureşti să-i duc aceste medicamente pentru că nu numai la noi e criză", a spus dr. Dan Manu, unul dintre cei care a făcut parte din comisia medicală de la Piteşti care s-a ocupat de starea de sănătate a lui Florea Costache.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite