Piteşti: Magazinul Trivale se transformă în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta complexul Trivale după modernizare
Aşa va arăta complexul Trivale după modernizare

Termenul de finalizare a lucrărilor începute în ianuarie este de doi ani dar mall-ul ar putea fi gata chiar mai devreme spun reprezentanţii Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Piteşti.

 De mai bine de două luni, magazinul Trivale s-a închis. Odată cu el şi toate firmele care-şi desfăşurau activitatea în cele 6 etaje şi la parterul clădirii. Imobilul a fost împtejmuit cu paravane de tablă, iar în jurul său au început să roiască tot felul de maşini şi utilaje. Zvonurile au început să circule încă din prima zi: Unul dintre cele mai vechi mahazinec ale piteştiului se transformă în mall. Cum? Când, Cât şi Cine? Top secret! Nimeni nu părea să ştie. La început s-a lucrat la reţeaua de utilităţi care a fost schimbată iar de luna trecută platforma din faţa imobiliului a început să se transforme. Geamurile au început să cadă, unul câte unul, iar în interior a apărut ceva forfotă.

“Proprietarul complexului, firma Wini Imobili SA efectuează o lucrare de modernizare şi refacere  a faţadei complexului Trivale, lucrare evaluată la 6 milioane de lei. Suprafaţa existentă, de 5895 de metri pătraţi va fi extinsă cu 1547 de metri pătraţi iar termenul de  finalizare a lucrărilor este de 24 de luni”, spune  Cristian Glogojanu,  reprezentantul Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Piteşti

 Practic  clădirea va fi prelungită cu 5,6 metri pe partea dinspre strada Victoria  şi cu alţi 6,7 metri pe latura perpendiculară dinspre complexul Fortuna.
“Cu siguranţă complexul va avea o alt faţă, mai modernă, ceea ce nu poate fi decât în interesul  piteştenilor. ”, spune viceprimarul Cornel Ionică.

Parcare supraetajată


 În spatele complexului Trivale, pe terenul proprietarului, în locul actualelor barăci de metal va fi ridicată o parcare supraetajată. “Este vorba de subsol, parter si un nivel, în total 38 de locuri, cu posibilitate de ridicare şi altor etaje.“, explică reprezentantul Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Piteşti care spune că lucrările ar putea fi finalizate cu mult înainte de expirarea termenului  avansat de proprietar. 
Proiectul este încă secret. Proprietarul clădirii nu a dezvăluit încă detaliile prioiectului  dar promite că, până în primăvară, va da publicităţii amănunte despre transformarea complexului Trivale.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite