Piteşti: Lucrări ale Administraţiei Domeniului Public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Administraţia Domeniului Public (ADP) a continuat seria lucrărilor de reabilitare a arterelor de circulaţie din municipiul Piteşti, profitând de faptul că încă vremea se menţine propice. Mai multe străzi sunt în reailitare în mai multe zone din oraş.

Au fost efectuate intervenţii pe străzile Petre Ispirescu, Pătrascu Voda, Petru Rareş, Fundatura Traian, Spătar Milescu, Smârdan, Prelungirea Craiovei, precum şi pe Calea Bascov şi pe platoul Prundu.

De asemenea, se desfăşoară lucrări de reparaţii la trotuarele din zonele Traian, Republicii, Trivale (la blocul 44), Petrochimistilor, ExpoParc, Calea Depozitelor, Pătraşcu Vodă şi Basarabia.

ADP lucrează şi la amenajarea sau reabilitarea unor parcaări precum cele de la blocul A4 din Găvana III, blocul S3 de pe strada Plopilor, blocul Q2 de pe strada Tache Ionescu, blocul P18 de pe strada Ştefan cel Mare, blocul PS37 de pe strada Smeurei, blocul J7 din Războieni, blocul M7 din Găvana II, blocurile A2 şi J18 din Războieni, precum şi la blocul B5B din Prundu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite