Piteşti: Update: Loganul cu numărul un milion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Uzinei Dacia de la Mioveni au sărbătorit ieri vânzarea Loganului cu numărul 1.000.000
Angajaţii Uzinei Dacia de la Mioveni au sărbătorit ieri vânzarea Loganului cu numărul 1.000.000

Dacia a scos de pe linia de producţie Loganul cu numărul un milion. Cumpărătoarea se numeşte Cristina Drăganu.Maşina are culoarea albă, iar ieşirea ei de pe linia de producţie a reprezentat prilej de sărbătoare la Dacia.

GALERIE FOTO

Dacia a scos de pe linia de producţie Loganul cu numărul un milion. Cumpărătoarea se numeşte Cristina Drăganu, din Bucureşti. Maşina are culoarea albă, iar ieşirea ei de pe linia de producţie a reprezentat prilej de sărbătoare la Dacia. "Aţi reuşit, în câţiva ani, să scoateţi marca Dacia din umbra acelei zicale: ''Ce ai, Dacia sau maşina?'' Acum am maşină", a declarat aceasta la evenimentul de lansare.

Pentru a intra în posesia modelului aniversar, bucureşteanca a plătit preţul de listă, respectiv 5.740 de euro, plus trei tichete Rabla.

 ''Logan este modelul low-cost care a devenit un model de business, urmărit de producătorii auto din întreaga lume, unii cu tradiţie mai îndelungată'', a declarat Charles Morillo, directorul Uzinei de Vehicule Dacia.", a spus Charles Morillo.

După şase ani de la fabricarea primului automobil Logan berlina, uzina Dacia de la Mioveni a produs astăzi vehiculul Logan cu numărul un milion.Vehiculul aniversar este tot o berlină de culoare albă, cu motorizare Euro 5, 16v, 75cp. Maşina va ajunde la Cristina Drăganu, profesor. Până la această dată uzina de la Mioveni a produs  636212 Logan Berlină, 312 138 Logan MCV, 32 324 Logan VAN şi 19 326 Logan Pick up.

Conferinţa de presă a fost ţinută chiar în fabrică, în apropiere de liniile de fabricaţie. Directorul Uzina Vehicule a vorbit în limba franceză, iar una dintre angajatele Dacia a tradus, ce-i drept, având dificultăţi în a manevra pixul, agenda şi microfonul în acelaşi timp.

Istoria Logan

Lansat în 2004, modelul Logan a ajuns în prezent la patru versiuni de caroserie (berlină, MCV, VAN şi Pick-Up) şi şase variante de motorizare, dintre care patru pe benzină (1.2 16v, 1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.6 16v) şi două diesel (1.5 dCI cu 70 CP sau 1.5 dCI cu 85 CP). Gama cuprinde de asemenea două versiuni de motorizare cu GPL.

Anul trecut, colecţia Logan de la Dacia a fost îmbogăţită şi cu o culoare specială, sobră, pentru deja calsicul logan, negrul mat. Una dintre cele mai de succes produsela Dacia, Loganul a făcut istorie, „făcând carieră" în Germania, Franţa, Spania şi multe alte ţări, dar mai ales în România.  Maşina a devenit atât de iubită încât s-a format chiar şi o comuitate destul de unită, cu întâlniri periodice, Logan Club.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite