Piteşti: Lansare de criză la Mall Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de curioşi au dat buzna la noul mall din centru Piteştiului

Şampanie, reduceri, o tombolă cu premii mai „de criză” şi mii de curioşi. Cam acestea au fost câteva dintre elementele care au compus imaginea lansării noului Mall Trivale.

Construit pe structura vechiului „mall” comunist, după cum îi spuneau localnicii, noul complex comercial a păstrat denumirea tradiţională, Trivale.

În interior au fost amenajate zeci de spaţii comerciale, restaurante, terase, saloane de înfrumuseţare. Clădirea are şapte etaje şi totul a fost revovat, reamenajat şi „umplut” până la refuz cu produsele firmelor care au înghiriat spaţii. „Absolut toate spaţiile sunt închiriate, însă nu toţi au deschis până acum. Vor deschide în următoarele zile cu toţii, în funcţie de cum şi-au programat ei lucrurile”, a declarat directorul societăţii Wini Imobili, dezvoltatorul care s-a coupat de contrucţia Mall-ului Trivale.

Sfinţit de preot şi stropit cu şampanie

Pentru a se pune bine şi cu Dumnezeu, dezvoltaorii s-au gândit să sfinţească noul centru comercial, astfel că au adus un preot care să ţină slujba de binecuvţntare a mall-ului. După aceea...s-au deschis porţile şi s-a dat drumul mulţimii curioase care s-a îmbulzit la intrare. Agenţii de pază şi protecţie îi păzeau pe oameni să nu se lovească sau să se calce în picioare. La intrare pe oameni îi aştepta şampania menită să „ude” noua invetiţie. Înghesuială s-a făcut şi la această boutră care părea să-i revigoreze pe oamenii care se pregăteau să ia cu asalt magazinele. „A fost tare bună. Parcă aş mai vreu un păhărel!”, spune Mariana, de 50 de ani, una dintre primele vizitatoare şi posibile cliente ale magazinului.

Diseară spectacol

Pentru a marca evenimentul şi pentu a-i atrage pe clienţi, firma a pregătit pentru diseară, la ora 19.30, un concert cu DJ Rynno & Silvia şi Deepcentral, iar apoi va urma un show spectaculos al acrobaţilor de la trupa Extreme, care vor pluti în aer agăţaţi numai de bucăţi late de mătase. „Desigur că am pregătit şi o tombolă pentru cei care cumpără astăzi din Mall Trivale. Prin tragere la sorţi unul dintre clienţii de azi va câştiga un schooter , iar alţi 60 vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare. Nu sunt premii foarte mari pentru că este şi la noi criză ca la toată lumea”, a spus directorul societăţii, Daniela Pavel.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite