Piteşti: Jandarmii iau măsuri pentru mitingul de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

10.000 de sindicalişti argeşeni se vor strânge, mîne, la ora 11.30, în Piaţa Primăriei din Piteşti, iar de acolo vor porni într-un marş pe Bulevadrul I.C. Brătianu, urmând să se oprească în Piaţa Milea, unde vor participa la un miting, între orele 12 şi 14.

Confederaţiile Sindicale vor avea ca loc de adunare Piaţa Primăriei Piteşti în jurul orelor 11.00, de unde vor începe deplasarea pe itinerarul str. Victoriei - Piaţa Vasile Milea. Miting de protest ce urmează se va  desfăşura  în Piaţa Vasile Milea între orele 12.00 - 14.00. Mijloacelor auto ale participanţilor la acţiunea de protest vor putea fi parcate la  Bowling şi pe str. Gheorghe Şincai. Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş şi Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova vor coopera cu 50 de cadre ale  Inspectoratului de Poliţie Argeş , 7 cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi 20 de cadre ale Poliţiei Locale  pentru asigurarea măsurilor de ordine publică. Nu vor exista restricţii  de circulaţie impuse de organizarea manifestaţiei , însă restricţiile vor viza activitatea societăţilor comerciale  în sensul interzicerii comercializării băuturilor alcoolice între orele 11.00 - 14.00 în zona imediată de desfăşurare a evenimentului. .J.J Argeş recomandă tuturor participanţilor la această acţiune de protest :

- să respecte recomandãrile fãcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine;

- să se abţină de la acţiuni de natura a impiedica desfăşurarea normalã a adunãrilor publice şi sa nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale;

- să nu introducã sau sa aibã, în timpul adunãrilor publice, obiecte precum arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritantlacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violenţe ;

- să nu participe la adunãri publice în stare de ebrietate, sa nu consume şi sa nu distribuie bãuturi alcoolice;

           Jandarmeria avertizează că este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legaturăcu adunãrile publice organizate sa se infiltreze în rândul demonstrantilor, cu scopul de a tulbura normala desfãşurare a acestora.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite