Piteşti: Duster pe GPL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uzina Dacia lucrează de zor pentru a scoate pe piaţă şi varianta Duster pe gaz.  Reprezentanţii Dacia nu au precizat însă când va fi disponibilă pe piaţă această variantă şi nici în ce ţări va fi comercializată, însă preconizează că va avea success în Italia, unde există o cerere mare pentru astfel de produse.

În România, de luni, Duster se va comercializa numai pe motorizări de benzină şi motorină, începând de la 10.500 de euro, varianta 4X2.

Potrivit reprezentanţilor Dacia, până în prezent, 90% din clienţi au optat pentru versiunea Laureate, 60% au optat pentru motorizări diesel, peste 40% au optat pentru ESP şi Pack Look, iar peste 60% dintre clienţi au optat pentru versiunea 4X4.

Duster va fi lansat în primăvara acestui an în Europa, Turcia, Africa şi Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia şi Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, şi în Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) şi unele ţări din Africa.

Începând din 2004, modelele Dacia au fost vândute în peste 1,2 milioane de exemplare, fiind reprezentate în prezent în peste 80 de ţări.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite