Piteşti: Duster-ul le-a luat minţile piteştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii îşi vând Loganurile pentru a-şi cumpăra ultimul produs ieşit pe poarta Uzinei de autotirisme de la Colibaşi.


Lansarea pe piaţă a Duster-ului a creat isterie în Piteşti. La drive-testerele de la Daperom Piteşti este coadă de dimineaţa până seara, la şofat Jeep-ul de România. Ieri, în prima zi de testări, 148 de piteşteni au condus ultimul produs fabricat la Uzina de la Colibaşi. Cei din conducerea showroom-ului de pe strada „Tg. din Vale” se aşteaptă ca mâine şi poimâine, în ultimele zile ale ofertei, numărul vizitatorilor să se dubleze.


Duster-ul achiziţionat  prin programul Rabla


„ Urmează week-end-ul şi dacă vremea va fi frumoasă cu siguranţă vor veni şi două-trei sute de  oameni pe zi să testeze Duster-ul. Noi suntem pregătiţi. Umplem rezervorul maşinii şi le safisfacem pofta celor care văr să afle cum se comportă Duster-ul în trafic”, precizeacă Pompiliu Neagoe, directorul de vânzări de la Daperom. Mulţi testează, dar la fel de mulţi au comandat deja una din cele trei varinate în care se comercializează SUV-ul. Marea majoritate  şi-au achiziţionat Duster-ul prin programul Rabla, cu voucherul de 3.800 de lei. „Avem 52 de comenzi până acum. Mai mult de jumătate au fost făcute prin programul de înnoire a parcului auto. Este foarte bine pentru început. Asta înseamnă că Duster-ul a prins la piteşteni. Maşinile comandate vor fi înmânate proprietarilor începând de luni”, spune Paul Schiaucu, directorul general de la Daperom.

Ce părere au piteştenii despre Duster


„E frumuşică, interesantă. Dacă aş avea bani mi-aş cumpăra-o. Interiorul şi designul sunt frumoase şi îmi place că e spaţioasă în interior şi are portbagajul încăpător. Sper ca în cel mult doi ani să pot să-.mi cumpăr şi eu una” , spune Ionela Georgescu

Ca design e frumoasă, dar la bani e scumpă. Modelul 4x4 îţi merită banii, dar cel 4x2 nu. De ce să-ţi cumperi SUV dacă n-are tracţiune integrală? Îmi pare rău că limita de viteză pe autostradă e doar de 130 de km/h că aş fi vrut s-o încerc, să văd ce poate”, spune Florian Georgescu.


Am mers cu Duster-ul şi pe mine m-a convins. Este o maşină pe care doresc s-o achiziţionez cât se poate de repede. Am un Logan din 2005 pe care l-am scos deja la vânzare. Pun diferenţa şi o să comand un model 4x4. Duster-ul e şmecherie de maşină!”, spune Ion Jenţoiu


Eu am un Logan şi este diferenţă de la cer la pământ când urci la volanul unui Duster. E o maşină spaţioasă, se manevrează uşor şi nu mai ai treabă nici cu gropile. Ce să mai e ...belea de maşină! Este cel mai bună maşină fabricată vreodată în România. Dacă aş avea banii necesari, aş cumpăra-o pe loc”, spune Viorel Paraschivescu.


Cine nu vrea să conducă un Duster? Aş da oricând Loganul meu pe o astfel de maşină, plus diferenţa. Totul îmi place la Duster, pornind de la design-ul interios şi exterior, până la motorizare. Este o maşină de familie care face toţi banii”, spune Petre Ivan


Am fost impresionat doar de felul cum arată şi în cel mai scurt timp voi conduce Duster-ul. Am dat la Remat Dacia mea 1300, pe care o aveam din 1980, şi mi-am luat un model 4x4”, spune Ştefan Busuioc.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite