Piteşti: Două persoane au murit ieri în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului foto Arhivă
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului foto Arhivă

Un bucureştean venit în vizită la un prieten a murit în locuinţa acestuia, iar o bătrână a fost găsită decedată într-un râu din comuna Davideşti.

Bărbat decedat la Leordeni
Octavian Blas de 62 de ani, din Bucureşti, a venit în vizită la prietenul său, Dumitru Ispas în comuna Leordeni, sat Glîmbocata. Ghinionul a făcut ca vizita să se transforme dintr-un motiv de bucurie într-unul de tristeţe, bărbatul găsindu-şi sfârşitul în casa prietenului său. Bărbatul suferea de afecţiuni medicale. În urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului.

Mopedist accidentat grav
Un bărbat din com. Mărăcineni a ajusn ieri la spital după ce s-a autoaccidentat. Constantin Colibăşanu, de 55 de ani conducea un moped pe strada Târgul din Vale, când s-a dezechilibrat, a pierdut controlul ghidonului şi a căzut pe carosabil. În urma accidentului conducătorul a suferit multiple leziuni, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Femeie găsită moartă în râu
Descoperire macabră pentru locuitorii din satul Conţeşti, comuna Davideşti. Aceştia şi-au găsit vecina moartă în albia râului Argeşel. Maria Savu, de 87 de ani, locuia în apropierea râului şi suferea de afecţiuni psihice. Cel mai probabil, femeia s-a dus la râu şi a alunecat pe o piatră, după care a căzut în apa. Fiind bolnavă nu a mai putut să se ridice, găsindu-şi sfârşitul în albia râului, acolo unde a fost găsită de vecinii săi.        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite