Piteşti: Două autoturisme au ars de Sărbătorile Pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două incendii au mistuit două maşini în preajma sărbătorilor de Paşte.

Două maşini au ars în decurs de trei zile, în preajma sărbătorilor de Paşte. Vineri după-amiaza pe strada Negru Vodă din Câmpulung a luat foc o Dacia Super-Nova.

Proprietarul, I.N. a chemat de îndată pompierii care au venit cu o autospecială cu apă şi spumă, însă a reuşit să stingă focul cu extinctorul, înainte ca aceştia să ajungă la locul incendiului.

Aceştia au stabilit că incendiul a pornit de la un conductor electric defect, din cauza unui scurt circuit electric. Flăcările au ars bordul şi instalaţia electrică a maşinii.

Ieri dimineaţă un alt autoturism a ars, de această dată în comuna Mărăcineni, sat Argeşelul, pe DN 73, în urma unui accident. Autoturismul Dacia Solenza, proprietatea lui M. M.

A luat foc în urma unor scurgeri de combustibil, incendiul mistuind în totalitate maşina. În urma impactului, şoferul de 33 de ani a fost rănit la cap. Primin îngrijiri medicale din partea medicilor de pe Ambulanţă.

Acesta a fost transportat la spitalul judeţean unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite