Piteşti: Doi morţi şi un rănit după ce maşina a căzut în pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecătorii s-au strâns buluc la locul accidentului
Trecătorii s-au strâns buluc la locul accidentului

Teribil accident petrecut aseară pe drumul naţional Piteşti-Slatina, în localitatea Lunca Corbului. Doi oameni au murit şi o femeie este în stare de şoc.

Un autoturism Citroen C3 a fost văzut ieri cu roţile în sus, căzut în pârâul Mârghiuţa. Cel mai probabil şoferul a călcat acceleraţia mai mult decât trebuia, a derapat şi a pierdut controlul volanului.Trecătorii au sunat la 112 şi la faţa locului a sosit în câteva minute un echipaj al poliţiei aflat pe traseu. Poliţiştii împreună cu oamenii strânşi ca la urs s-au zbătut să scoată persoanele prinse în maşina transformată într-un acvariu.Trei la număr! Doi bărbaţi şi o femeie. Trupurile lor au fost scoase pe mal. Între timp au sosit şi medicii de la ambulanţă care i-au resuscitat peste 40 de minute pe cei doi bărbaţi. Pentru ei nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil au murit înecaţi. Femeia şi-a revenit şi a fost transportată de urgenţă la spitalul Judeţean din Piteşti.

Cele trei victime ale cumplitului accident au fost identificate cu ajutorul actelor găsite în maşină. La volan se afla Traian Chiriu, în vârstă de 33 de ani. Pe scaunul din dreapta era Florian Stoian, de 32 de ani, iar pe bancheta din spate stătea soţia acestuia, Cristina Stoian de 32 de ani. Cu toţii sunt din Craiova şi se îndreptau spre casă. Se pare că se întorceau de la nişte rude din Argeş. Trupurile neînsufleţite ale lui Florian Stoian şi Traian Chiriu au fost transportate la morga spitalului judeţean din Piteşti în vederea efectuării autopsiei. Tânăra este internată, starea ei fiind delicată. „Din cauza faptului că a stat în apă, se afla în şoc hipotermic. De asemenea, este în stare de şoc. La câteva minute după evenimentul neplăcut nu-şi amintea nici cum o cheamă”, a spus doctorul Tudor Ionesc, directorul Serviciului Ambulanţă Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite