Piteşti: Dobori toate popicele la bowling şi poţi pleca gratis la munte două zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi prichindeii s-au duelat între ei la doborât popice
Şi prichindeii s-au duelat între ei la doborât popice

Cei mai îndemânatici jucători de bowling au dat năvală la sala  de joc de la Euromall în cursa de doborâre a popicelor, pentru un weekend de distracţie gratuit la munte.

Singura sală de bowling din Piteşti, situată în incinta Euromall a fost luată pur şi simplu cu asalt ieri, la startul concursului de doborât popice. Sute de piteşteni, de toate vârstele, s-au întrecut de dimineaţă până nopatea târziu pentru a-şi trece numele la tombola care îi va aduce câştigătorului o execursie pentru două persoane de două zile la munte. Destinaţia este o pensiune de trei stele din Poiana Braşov, cu servicii all inclusive gartuite. Distracţia cu premii de la Euromall a început ieri dimineaţă, la ora 09,00, iar după- amiază concurenţii au fost nevoiţi să stea la rând pentru a prinde un loc la una dintre cele şase piste de joc.


Sute de concurenţi s-au duelat până la 5 dimineaţa


 „ Ieri a fost o întreagă nebunie. Nu ne aşteptam la un număr aşa de mare de jucători. Sute de jucători au participat la prima zi de concurs. După- amiază şi seara am fost nevoiţi să le facem loc clienţilor la pista de joc pe bază de revervări. Sala de joc s-a închis în această dimineaţă la ora 05.00”, ne-a spus epuizată după o noapte întreagă agitată la serviciu, Iuliana Matei, şefa de sală. Şi astăzi urmează o nouă zi plină pentru angajaţii de la bowling, pentru că prima ediţie a concursului „Strike Mania” se va încheia în această noapte. La tombola cu premii au acces concurenţii care reuşesc 120 de puncte în timpul unui joc, care înseamnă 20 de aruncări cu fremerul în cele zece popice de la capătul pistei. Un fleac, spun jucătorii cu experienţă. „ Baremul minim de 120 de puncte este foarte uşor de realizat dacă ai îndemânare. Eu l-am realizat din 10 aruncări. Rămâne acum de văzut cât de norocos voi fi la tombolă ”, spune optimist Adrian Enescu (35 de ani), unul dintre concurenţii care au intrat aseară în tombolă. Şi începătorii sunt încrezători în şansele lor. Prichindeii ridică cu greu bila de concurs, pe care o duc aproape târâş până la pista de cocnurs. 

Rivalitate mare şi între doamne


Cu ultimele resurse aruncă fremul pe culoar şi se uită cu coada ochiului la concurenţii de vârsa lor să vadă cine a doborât mai multe popice. „ Este prima dată când vin la bowling şi îmi place foarte mult să dobor popicele. Mami mi-a promis că dacă iau note bune la şcoală mă va aduce în fiecare sfârşit de săptămână la bowling”, afirmă prichindelul Mihai (10 ani). Rivalitate mare la pista de concurs şi pentru doamne. Soţiile nu şi-au lăsat copiii pe mâna taţilor, ci au venit şi ele aseară la distracţie. „Cine spune că femeile nu au ce căuta la bowling? Noi venim cu toată familia la sfârşit de săptămână la club. Dincolo de concursul cu premii, am meciul meu la popice cu cumnata mea. La final, contabilizăm cine a reuşit să doboare toate popicele din prima lovitură”, precizează Ileana Mateescu (38 de ani). Concursul „Stike Mania”se va încheia, aşadar, la noapte, iar desemnarea norocosului care va merge gratis la munte un weekend, împreună cu prietenul sau prietena, se va face în mâine, prin tragere la sorţi, la ora 20.00.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite