Piteşti: Distracție pe gheaţă la final de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ninsoarea de ieri i-a adus pe piteşteni la patinoarul din Trivale
Ninsoarea de ieri i-a adus pe piteşteni la patinoarul din Trivale

Patinoarul din Trivale şi "Party Ice" din Prelungirea Craiovei vă aşteaptă în acest weekend să vă relaxaţi pe gheaţă. Distracţia şi voia bună sunt garantate.

Gerul de afară este tocmai potrivit pentru a patina alături de prieteni. Săptămâna aceasta s-a redeschis ringul de gheață din Pădurea Trivale, iar vestea bună este că prețurile au rămas aceleași de anul trecut.

Astfel, împătimiții dansurilor pe gheață vor plăti 5 lei pentru o oră de patinaj, iar dacă își închiriază patinele de la locul cu pricina, vor trebui să scoată din buzunar 10 lei pentru 60 de minute de patinaj. Patinoarul din Trivale este deschis de dimineața până seara, adică de la ora 10.00, până în jurul orei 22.00.

Dacă simțiți că frigul vă doboară, puteți să vă încălziți în imediata apropiere, respectiv  la restaurantul “La Grotă”  acolo de unde vă puteți achiziționa cafea, ciocolată caldă sau capucino. 

Patinoar non-stop

O altă variantă pentru iubitorii gheții ar fi patinoarul artificial situat pe strada Prelungirea Craiovei, spre Târgul săptămânal. Tarifele practicate de “Party Ice” nu sunt cu mult peste cele din Trivale. Pentru a închiria o pereche de patine veţi plăti 5 lei, iar o oră de patinaj costă 10 lei. Ringul format din plăci de gheață artificială are 240 de metri pătrați și este deschis non-stop.

În cadrul aceluiași complex, puteți beneficia și de o cafenea sau de un loc de joacă pentru copii. Acesta din urmă poate fi închiriat la preţuri cuprinse între 3,5, 5 şi 10 lei pentru 30 de minute, o oră, respectiv o zi de joacă pentru fiecare copil. Foamea poate fi înlăturată aici servind unul dintre zecile de sortimente de mâncare. Aveți de ales între meniuri cu copănele, aripioare de pui, şniţel, shaorma, pui shanghai, ceafă de porc, pizza sau sandvişuri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite