Piteşti: Cum va arăta noul model Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre maşinile care vor fi scose pe piaţă de către Dacia va purta numele de Popster. Va fi o maşină monovolum compact cu nume de cod J92. Numele de "botez" al maşinii va fi însă Popster.

Alături de acest model, cei de la Dacia mai vor să aducă pe piaţă şi un vehicul utilitar, scrie automobile-magazine.fr

Popster va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Autoutilitara va fi însă o maşină mai mare, model convenţional, dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a

Alături de acest model, cei de la Dacia mai vor să aducă pe piaţă şi un vehicul utilitar, scrie automobile-magazine.fr

Popster va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Autoutilitara va fi însă o maşină mai mare, model convenţional, dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la mdelul Logan MCV. Preţul utilitarei va fi în jurul a 13.000 de euro ca varianta de bază şi 14.500 cu un motor diesel de 85 de CP. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.

două uşi, în acelaşi mod ca la mdelul Logan MCV. Preţul utilitarei va fi în jurul a 13.000 de euro ca varianta de bază şi 14.500 cu un motor diesel de 85 de CP. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite