Piteşti: Contestaţiile au ridicat numărul admişilor: încă 156 de elevi au luat bacul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2500 de elevi argeşeni au depus contestaţii după ce au aflat rezultatele de la  bac.

În urma celor 967 de contestaţii admise, promovabilitatea a crescut în judeţ cu două procente, fiind declaraţi admişi alţi 156 de absolvenţi.

În Ştefăneşti, tot 0.99%

La liceul ruşinii, adică Grupul Şcolar Ştefăneşti, acolo unde s-a înregistrat cea mai scăzută promovabilitate din judeţ, de 0.99%, au depus contestaţie 30 de elevi, dar, chiar şi aşa, niciunul dintre candidaţi nu a reuşit să ia bacul.

„Îmi aduc aminte că doamna directoare de acolo s-a ţinut tot anul de capul nostru că acel grup şcolar ar merita să devină Colegiu Tehnic, că a înregistrat performanţe deosebite. Se vede acum cât de mult merita”, a declarat Gabriel Bratu, inspectorul general al IŞJ Argeş.

Matematica şi româna, cele mai contestate
Rezultatele de la proba scrisă de Limba şi literatura română au fost cele mai contestate, 826 de elevi cerând recalcularea punctajului. La mică diferenţă s-au aflat lucrările de la matematică, 800 de absolvenţi depunând contestaţii la această probă. La polul opus, cele mai puţine au fost la Logică şi argumentare, unde doar doi elevi nu au fost mulţumiţi de rezultat şi au cerut reevaluarea.
   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite