Piteşti: Conferinţă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sedinta de CJ
Sedinta de CJ

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia” organizează o conferinţă cu privire la modalităţile de atragerea unor fonduri europene pentru dotarea Inspetoratelor pentru Situaţii de Urgenă.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia” va organiza o conferinţă de presă joi, 11 noiembrie, ora 10.00, la sala mare a C.J. Argeş, cu privire la proiectul „Achiziţie echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în Regiunea Sud Muntenia”. Prezentarea va fi făcută de preşedintele ADI Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia, Ilie Bălan şi de către membrii unităţii de implementare a proiectului.

Valoarea proiectului este de 50 milioane lei, din care 41,1 milioane lei fonduri FEDR nerambursabile. Durata de implementare este de 12 luni. Proiectul îşi propune achiziţionarea de echipamente specifice ce vor fi utilizate de Inspectotatele de Urgenţă din cele şapte judeţe ale zonei Sud Muntenia.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite