Piteşti: Colecţii de modă şi fete frumoase! Vine caravana FASHION TV la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, la Euromall, veţi admira trei colecţii de modă semnate Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi Terani Couture. În plus, argeşencele vor fi selectate pentru concursul de frumuseţe “Miss Muntenia Fashion TV”.

Ziua Modei, sărbătorită pe 7 noiembrie, va fi marcată printr-o serie de evenimente la Euromall.

Prezentarea colecţiilor de modă semnate Cătălin Botezatu şi Laura Olteanu

În cadrul acestor prezentări, concurentele de la Miss Muntenia Fashion TV vor avea şansa de a purta creaţiile din colecţia lui Cătălin Botezatu. De asemenea, o altă colecţie de vârf este cea a designer-ului Laura Olteanu, care urmează sa fie prezentă personal la eveniment.  Linia urmărită în creaţiile casei de moda Laura Olteanu este o linie haute couture, glam şi extrem de sofisticată. Fiecare creaţie în parte este lucrată în detaliu pornind de la materiale şi terminând cu accesorizarea finală.

Prezentarea Colecţiei Terani Couture

De asemenea, clienţii şi vizitatorii Euromall vor mai putea admira duminică, 7 noiembrie, prezentarea Colecţiei  Terani Couture (designer de lux - New York City Collection). 

Terani Couture este un brand recunoscut la nivel internaţional pentru ţinutele de gală, notorietatea brand-ului fiind asigurată de celebrităţile care aleg adesea rochii superbe lansate pe piaţă sub această etichetă, mai ales pentru evenimentele unde sunt pozate pe covorul rosu.

Vedete ca Miley Cyrus, Beyonce, Anne Hathaway, Kate Winslet, Sarah Jessica Parker, Kate Beckinsale sau Jennifer Aniston au ales rochii de la acest brand pentru covorul roşu.

Concursul de frumuseţe “Miss Muntenia Fashion TV”

În aceeaşi zi vor fi selectate frumoasele argeşence care vor participa la competiţia Miss Muntenia FashionTV. Câştigătoarele acestei etape vor merge mai departe, având ocazia de a defila la concursurile care se vor desfăşura în cadrul Bucharest Fashion Week în perioada 1- 6 decembrie 2010. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite