Piteşti: Cercei şi căciuli la Târgul Grădinarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul grădinarului va fi descjis până pe 10 octombrie
Târgul grădinarului va fi descjis până pe 10 octombrie

Pasionaţii de grădinărit sunt aşteptaţi la expoziţia cu vânzare organizată în parcarea Hypermarchetului Real, în perioada 7-10 octombrie. Evenimentul este denumit „Târgul Grădinarului" şi este cunoscut ca fiind cel mai mare târg de profil din Judeţ.

GALERIE FOTO

Aici puteţi găsi unelte de grădinărit. Pomi fructiferi, arbuşti ornamentali, plante de exterior şi interior, pentru curţi şi grădini sunt doar câteva dintre produsele care pot fi găsite aici. Pe lângă acestea, târgul are o secţiune aparte pentru produse viticole şi pentru vinificaţie. Nu lipsesc nici obiectele de artizanat, toate româneşti, executate manual de către meşteri populari. Pentru a-şi atrage cât mai mulţi clienţi, organizatorii, Galeriile Real şi Floririile Bliss organizează şi o tombolă cu premii. Participarea se face pe baza unui cupon care este competat cu Târgul este organizat cu prijinul autorităţilor locale, Primăria Piteşti, Consiliul Judeţean şi Prefectura Argeş.


"Târgul Grădinarului este un concept original, care sărbătoreşte plantările din toamna de flori, arbuşti şi pomi fructiferi, precum şi recolta de struguri. Pe o suprafaţă de 5.000 mp vom delimita standuri de expunere de diverse dimensiuni şi vom asigura lăzi cu nisip pentru depozitarea pomilor fructiferi de dimensiune 2x2m, h 35cm. Vom crea o zonă de divertisment cu terasă şi mini-scenă pentru spectacole. Vizitatorii Târgului pot participa la o tombolă finală, la care au posibilitatea să câştige produse artizanale, ornamente din flori şi excursii la munte." ne-a declarat Adrian Ţurlea, organizatorul târgului.

Un asemena pom fructifer cu mere cu tot costă 100 de lei, unul fără fructe costă cam 250, iar unul micuţ îl dăm cu 15 lei, spune reprezenentantul firmei producătoare, venită tocmai din Alba Iulia.


la târg au venit şi comercianţi care vând bulbi de lalele din Olanda un bulb pornind de la preţul de 1,5 lei. Desigur că la acest eveniment au venit şi producători de altfel de obiecte, care au mai mult legătură cu frumuseţea şi confortul. aşa că, printrearbuşti ghivece de flori, scule de grădinîrit au apărut şi cerceii sau căciulile din piele, numai bune pentru iarnă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite