Piteşti: Cei mai buni sportivi argeşeni din anul 2010 au fost premiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş a oferit premii în valoare totală de 10.000 de lei, din care 8000 de lei ca bani şi 2000 de lei pentru cupe şi diplome.

Sportivii argeşeni au avut un an plin şi de competiţii care le-au adus şi premii. Echipele au obţinut premii la nivel naţional, iar sportivii de la sporturile individuale au excelat la competiţii internaţionale. Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport s-a ocupat de organizarea acestei gale a sportului argeşean, care a avut loc la restaurantul Magic din Trivale. Premiile au fost acordate de către această instituţie, dar şi de către sponsori care au oferit obiecte, echipamente şi bani pentru sportivii care au dus numele Argeşului şi României în lume.

 "Pentru că legea nu ne permite să dăm mai mult de 10000 de lei, din fonduri proprii, pentru premierea sportivilor, ne-amîncadrat în această sumă. Noi le ofeream şi 30.000 de lei, dacă se putea. Desigur că premii vor oferi şi sponsorii noşrti, care vin cu diverse obiecte,, cadouri şi echipamente", a spus directorul DJS Argeş, Flavius Panţurescu.

Printre nominalizaţii de anul acesta se află Ioana Doagă, cea care acum câteva zile a obţinut bronzul la europenele de Cros, aleta piteşeană Cristina Vasiloiu, dublă campioană europeană, înotătorul Răzvan Tudosie, atletul Gabriel Tudorache, campion balcanic, dar şi echipele de handball, baschet, sportivii de la judo, lupte greco-romane, kata, karate, mai totţi aducând medalii pentru Argeş. Kaiac, canoe şi mulţi alţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite