Piteşti: Bobocii de la Brătianu s-au distrat alături de CRBL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobocii de l Brătianu s-au distrat alături de CRBL
Bobocii de l Brătianu s-au distrat alături de CRBL

Cunoscutul cântăreţ piteştean, a luat parte, vineri seară, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu. Participanţii la titlul de Miss şi Mister s-au arătat a fi buni dansatori şi coregrafi. Susţinuţi şi încurajaţi chiar de CRBL, bobocii au prins curaj. 

Prima probă a fost ţinuta de zi, aoi au urmat cea de seară şi cea mai aşteptată din concurs, proba de aptitudini. Fiecare concurent s-a pregătit intens alături de un coregraf, pentru a pune în scenă o poveste care să-l reprezinte. Trupa de dans Starfix a Centrului Cultural Piteşti a evoluat pe scenă în lumina artificiilor.

Organizatorii, elevii clasele a XI-a H şi a XII-a H, au făcut tot posibilul pentru a le oferi bobocilor o primire călduroasă: „Am organizat acest bal cu un efort imens. Ne-am implicat foarte mult să obţinem aprobare, în primul rând, dar a meritat. Satisfacţia muncii noastre s-a văzut în privirile celor veniţi la eveniment", ne-a precizat Diana. După ce juriul a deliberat, Miss a fost desemnată Mădălina Voinea, iar Mister, Vlad Vâlcu. Andreea Popescu şi Petruţ Perniu au ieşit pe locul II, iar Nancy Bolbose şi Claudiu Petra s-au clasat pe locul III. Cei aproximativ 700 de participanţi au putut să-l asculte cântând şi pe CRBL.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite