Piteşti: Astăzi se deschide prima terasă din Trivale Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii terasei vor avea două privelişti: una frumoasă, a centrului Piteştiului, iar cealaltă mai puţin plăcută, reprezentând lucrările de finisaje din centrul comercial

Astăzi, la ora 18.00, se deschide prima terasă din cadrul Mallului Trivale. Este vorba despre Zeta Terrace & Lounge, afacerea reuşind să fie prima care se inaugurează în cadrul centrului comercial.

Terasa este amplasată la etajul al doilea şi are o suprafaţă de 310 metri pătraţi. Cei care vor veni aici să servească  un suc, o bere sau un preparat culinar constând în paste, sandvişuri sau salate de sezon vor avea, pe lângă priveliştea superbă a centrului oraşului, o alta mai puţin plăcută.

La parter, precum şi la celelalte şase etaje, se lucrează de zor, pentru ca şi restul magazinelor din incinta galeriei să fie gata. Aşadar, clienţii terasei  vor fi nevoiţi să suporte zgomotul uneltelor de lucru, gălăgia muncitorilor şi mirosul de materiale, specific unei clădiri care încă nu este gata de a fi dată în folosinţă.

Marian Ioniţă, unul dintre acţionarii Zeta Terrace & Lounge, ne-a spus că a fost primul care a deschis afacerea în mallul Trivale pentru că a vrut să profite de vremea caldă care-i scoate pe piteşteni afară din casă şi-i aduce la terasă pentru a se răcori.

„Ni s-a spus la început că mall-ul va fi gata pe 14 august, aşa că noi am tras tare ca să ne încadrăm. Acum am înţeles că deschiderea oficială a acestuia va fi pe 28 august. Noi n-am mai aşteptat atât, şi am făcut tot posibilul să începem. Am vrut să prindem un pic şi din sezon”, spune acţionarul Marian Ioniţă.

Accesul la terasă se va face printr-o scară laterală, unde astăzi, la orele prânzului, încă se făcea curat pentru a fi demnă de a călca pe ea primii clienţi ai mall-ului Trivale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite