Piteşti: Arbitrul Martiş eliberat după cinci luni de detenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fluieraşul Marius Martiş a pentrecut cinci luni la închisoare, fiind eliberat ieri din Penitenciarul Colibaşi. Curtea de Apel Piteşti a admis tot ieri recursul formulat de arbitru.

Săptămâna trecută a fost eliberat şi Ionică Serea, cel de-al doilea arbitru reţinut pe 30 aprilie 2010 pentru complicitate la dare de mită. Cei doi sunt în continuare cercetaţi în stare de libertate.

Marius Martiş şi Ionică Serea au fost fost trimişi în judecată de către procurorii Direcţiei Naţionale Antocorupţie-Serviciul teritorial Piteşti, Serea fiind acuzat de luare de mită, iar Martiş de complicitate la această infracţiune. Marius Martiş a pentrecut după gratii fix cinci luni, şi, de ieri după.amiayă, este din nou un om liber. Cavalerul fluierului, actualmente suspendat, a fost îmbrăţişat de fratele său atunci când a ieşit pe poarta Penitenciarului Colibaşi, după care a urcat în maşină fără a face prea multe cdomentarii. „Multă sănătătae la toată lumea!" au fost cuvintele adresate presei de către fostul arbitru. Întrebat despre cum a resimţit perioada detenţiei, acesta a spus: „Cum să fie, vă daţi seama!..." după care a urcat liniştit în maşină şi a pornit spre casă.

Marius Martiş a depus o cerere de eliberare sub control judiciar la Tribunalul Argeş, însă judecătorii i-au respins-o, după care Curtea de Apel a decis să fie cercetat în stare de  libertate, acesta neavând voie să părăsească localitatea şi să-şi schimbe domiciliul fără să anunţe organele de cercetare. De asemena, Martiş trebuie să se pună la dispoziţia autorităţilor ori de câte ori este solicitat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite