Piteşti: Arbitrii Serea şi Martiş, după gratii pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Argeş au decis, în urmă cu câteva minute, ca arbitrii Ionică Serea şi MArius Martiş să primească mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Aceştia sunt acuzaţi de luare de mită şi respectiv, complicitate la luare de mită.

Ionică Serea şi Marius Marian Martiş, cei doi arbitrii reţinuţi aseară de procurorii DNA Piteşti, sub acuzaţiile de luare de mită şi respectiv, complicitate la infracţiunea de luare de mită, au primit mandate de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Argeş au decis ca aceştia să petreacă următoarele 29 de zile în spatele gratiilor.


Procurorii anticorupţie au stabilit, în baza probelor pe care le deţin, că fostul arbitru de fotbal din cadrul FRF , Ionică Serea, a primit pe 18 martie 2009, suma de 21.000 de dolari de la Cornel Penescu, prin intermediul lui Marius Martiş şi a lui Liviu Făcăleaţă, administratorul hipermarketului PIC Piteşti.
Conform ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurorii DNA Piteşti, această sumă de bani a fost oferită cu titlul de mită pentru ca arbitrul Ionică Serea, delegat de FRF să arbitreze partida dintre F.C. Argeş Piteşti şi Steaua Bucureşti, disputată pe 20 martie 2009, să faciliteze un rezultat favorabil pentru echipa piteşteană. În plus, pentru aceşti bani, arbitru urma să nu sancţioneze disciplinar jucătorii echipei FC Argeş cu cartonaşe roşii sau galbene, ci pe cei de la Steaua.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite