Piteşti: 50.000 de lei, preţul libertăţii lui Antonie Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Craiovei, Antonie Solon încearcă să iasă din penitenciarul Colibaşi pe cauţiune. Ieri a avut loc o înfăţişare la Tribunalul Argeş, în dosarul de corupţie în care este implicat şi primarul Craiovei, alături de Cornel Penescu, Dragoş Stancu, directorul PIC Craiova şi Gheorghiţă Pieca, administratorul PIC.

Antonie Solomon şi l-a luat ca avocat pe Dan Apostol, cel care s-a ocupat şi de procesul lui Traian Băsescu, în dosarul Flota. Magistraţii au admis cererea făcută de avocatul apărării şi au fixat suma care trebuie plătită de familia lui Solomon. Este vorba despre 50.000 de lei, bani care trebuie depuşi în Trezoreria Statului până mâine, la ora 14.00, când va avea loc înfăţişarea pentru analizarea cererii de eliberare pe cauţiune.

Dacă cererea îi va fi respinsă, banii vor fi returnaţi familiei primarului craiovean, iar acesta va veni din nou în faţa instanţei pe 11 mai, pentru judecata cauzei de fond. Antonie Solomon este acuzat de către procurorii DNA Piteşti că ar fi luat 50.000 de euro mită dpentru a elibera autorizaia de construcţie a hypermarketului PIC Craiova, deţinut de Cornel Penescu şi că ar fi prelungit o linie de autobus până în apropiere de magazinul afaceristului piteştean.


Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite