Piteşti: Accident mortal la Muşăteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Ieri, în jurul prânzului, la Muşăteşti a avut loc un accident mortal. Tragedia s-a produl în jurl orelor 20,15, când alcoolul şi neateţia au mai luat o viaţă.

Şoferul care conducea un un autoturism de producţie externă din direcţia comuna Muşăteşti către sat Costeşti Vâlsan, a pierdul controlul volanului a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o grămadă de pietriş aflată pe partea stângă a drumului şi s-a răsturnat pe carosabil. În maşină se aflau doi pasageri, unul de 60 de ani, şoferul, iar celălalt, pasagerul din dreata, avea 63 de ani, ambii din Muşăteşti. Pasagerul din dreapta şi-a pierdut viaţa în urma accidentului. Şoferul consumase băuturi alcoolice, la etilostest având 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În ziua de 25.07 a.c., în jurul orelor 20.15, pe DC 218, pe raza comunei Muşăteşti, T. N. de 60 ani din Curtea de Argeş, în timp ce conducea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice () şi probabil a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul volanului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite