Piteşti: A început distribuirea laptelui praf de la Uniunea Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii se bucură de produsele oferite în prag de sărbători
Pensionarii se bucură de produsele oferite în prag de sărbători

Pensionarii, şomerii şi alte persoane cu venituri modeste, înscrise pe liste, se pot prezenta să-şi ridice laptele praf de la Uniunea Europeană, la cele patru centre din Piteşti.

De astăzi, piteştenii cu venituri reduse care primesc ajutoare constând în mălai, zahăr, făină, biscuiţi şi paste făinoase pot merge să-şi ridice şi laptele praf, care a sosit la sfârşitul săptămânii trecute. Vă reamintim că trebuie să aveţi asupra dumneavoastră buletinul de identitate. Ridicarea se va face de la cele patru centre, care se află în Piaţa Ceair, la Clubul de pensionari Găvana (PT. 907), la Clubul de pensionari Trivale şi în Piaţa Prundu.

Ajutor în prag de sărbători

Ion Neacşa, de 65 de ani, a venit la centrul din piaţa Ceair să ridice cele două kilograme de lapte praf care i se cuveneau lui şi soţiei Maria. „Ne ajută foarte mult aceste ajutoare, cum să nu? Sunt gratuite, produsele sunt în stare foarte bună. Mai ales acum, în preajma sărbătorilor ne prind foarte bine ajutoarele. Mai face soţia o prăjitură, ne bucurăm”, spune bărbatul.

Cu toate că entuziasmul i se putea citi pensionarului pe faţă, mulţi dintre beneficiarii acestui program nu s-au sinchisit să vină să-şi ridice până acum produsele.

„Aici, la noi, la Ceair, vin acum câte 2-3 pe zi. Stăm aici în frig şi aşteptăm lumea, că pe listele noastre mai sunt vreo trei sute de venit. Aşa a fost şi anul trecut, au rămas pe stoc un sfert din produse”, spune Ileana Mareş, distribuitor.

Cei peste 3000 de piteşteni care încă nu au intrat în posesia ajutoarelor, se pot  prezenta de luni până miercuri, între orele 8.30 şi 16.30, joia, între 8.30 şi 18.00, iar vinerea între 8.30 şi 14.00 la toate centrele de distribuire din oraş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite