Piteşti: A făcut Mustang-ul praf chiar înainte să-l vândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Mustang făcut praf într-un accident
Piteşti: Mustang făcut praf într-un accident

În urma unui accident petrecut ieri, în zona PIC, un Ford Mustang Alb a fost aproape distrus. Propietarul maşinii se afla alături de un eventual client care dorea să cumpere maşina. Nu a mai ajuns însă la încheierea tranzacţiei, pentru că şoferiţa unui Opel a virat stânga fără să se asigure şi a provocat accidentul.

Nu au existat ictime însă pagubele material sunt importante. Mustangul avea o o capacitate cilindrică de 4.600 centimetri cubi, este o maşină foarte puternică şi scumpă. Avram Adrian Dima, de 34 de ani din Piteşti este proprietarul Mustang-ului, pe care căuta să-l vândă.  Şoferiţa, Elena Şerban (40 de ani, Ştefăneşti),  care a prvocat accidentul, după cum reiese din primele cercetări, le-a apărut brusc în faţă băieţilor din Mustang. În urma impactului una dintre maşini au ajuns  pe acostament şi cealaltă pe mijlocul drumului.

Femeia din Ştefăneşti a primit primele îngrijiri la faţa locului, după care un echipaj Smurd a dus-o pe aceasta la Spitalul Judeţean Argeş, unde medicii au constatat că s-a ales cu o fractură la nivelul umărului. Şi Adrian Avram Dima, proprietarul Mustangului, acuza dureri puternice la coloana vertebrală şi, după ce a fost îngrijit de medicii de pe ambulanţă, a fost trimis şi el la spital pentru investigaţii medicale amănunţite. La locul accidentului a rămas tot timpul cel care voia să cumpere Mustangul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite