Piteşti: Turistă înzpezită pe Transfăgărăşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O turistă sunase aseară să anunţe că Transfăgărăşanul este blocat de un bloc de zăpadă, nsă angajaţii de la Drumuri au înţeles că femeia rămăsese înzăpezită, aşa că au pornit să o ajute.


O turistă a sunat iaseară la Compania de Drumuri Naţionale pentru a anunţa că o bucată de zăpadă a căzut pe carosabil şi blochează drumul, fiind dificil de parcurs de către automobilele mici. 

“Pe o porţiune de drum de 5-10 metri, a căzut un bloc de zăpadă care bloca strada, iar oamenii cu maşini mici ar fi avut probleme. Eu am un jeep şi am trecut printr-o râpă pentru că nu se putea circula normal. În rest drumul este perfect curat. Am sunat să anunţ că pe acea porţiune nu se poate circula, dar acum îmi pare rău pentru că s-a înţeles altceva”, a spus femeia, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea.


Angajaţii de la drumuri au înţeles altceva însă, şi anume că femeia a rămas înzăpezită, în plină vară, pe Transfăgărăşan.


“A căzut zăpadă de pe versant şi o femeie a rămas blocată. Personalul de la drumuri şi salvamontiştii din Piteşti au plecat într-acolo cu 2 vole să-I dea drumul. Pe Transfăgărăşan nu se circulă oficial, sunt indicatoare cu drum închis, înzăpezit. De abia la 1 iulie se deschide”, ne-a declarat Mircea Roth şef de district Piscul Negru, din cadrul Drumurilor Naţionale.

În cele din urmă drumul a fost curăţat şi la această oră se circulă în condiţii normale. Autorităţile avertizează însă turişti că se aventurează pe acest traseu pe riscul lor, drumul fiind oficial închis.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite