Piteşti: Trupa Cargo va cânta în club Hush

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproximativ o jumătate de an de la ultima vizită la Piteşti, trupa Cargo revine în oraşul nostru în acest sfârşit de săptămână. Gazda membrilor formaţiei va fi acelaşi club care i-a invitat şi data trecută, adică Club Hush, de pe Strada Armand Călinescu nr. 9.

Organizatorii au decis să invite din nou formaţia la cerea publicului piteştean, care pare că nu se mai satură de muzica rock şi îşi doreşte să revadă una din cele mai îndrăgite trupe româneşti.


Ultima dată când a venit la Piteşti, trupa a susţinut două concerte pe 10 şi 11 decembrie întrucât numărul de fani care vroiau să-i asculte live pe membrii formaţiei era foarte mare.


Cargo a luat fiinţă în anul 1985, la Timişoara. După mai multe modificări de componenţă de-a lungul anilor, formaţia ajunge la forma actual, avându-I ca membri pe  Adi "Baciu" Igrişan - Voce şi Chitară, Adrian Bărar – Chitară, Cristi Pup – Clape, Alin Achim - Bass şi Tavi Pilan – Tobe.
Formaţia a lansat în cei 25 de ani de carieră 7 albume şi zeci de single-uri, cele mai cunoscute fiind “Mama” şi “Dacă ploaia s-ar opri”.


Concertul live pe care membrii formaţiei Cargo îl vor susţine la Piteşti va începe la ora 21.00 şi va dura mai bine de o oră. Biletul va costa 35 de lei, însă trebuie să vă grăbiţi pentru că mai sunt doar câteva locuri libere.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite