Piteşti: Ţigănci filmate când fură dintr-o bijuterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură cu cele două femei de pe înregistrarea video
Captură cu cele două femei de pe înregistrarea video

Patronul unei bijuterii situată în centrul oraşului a fost furat pe faţă de două femei de etnie rromă. Prejudiciul este o brăţară din aur de 34 de grame în valoare de 3.000 de lei.

Galerie foto: Surprinse la furat de camera video

Cele două femei i-au cerut lui Mihai Iriminescu,  patronul societăţii Demir Center Style SRL,  să le arate mai multe brăţări şi inele din aur. O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru ca una dintre ele să fure o brăţară de 34 de grame.

„Am observat că lipseşte brăţara şi m-am uitat peste înregistrări. Mi-au făcut gaură de 3.000 de lei. Am fost la poliţie şi nu m-au anunţat că ar fi pus mâna pe ele”, ne-a spus, în această dimineaţă, Mihai Iriminescu.

Comisarul şef, Mihai Neagoe, şeful Poliţiei Municipiului Piteşti spune că cel care a pus beţe în roate în rezolvarea rapidă a cazului este chiar patronul pentru că le-a dat înregistrarea abia aseară. „Deşi plângerea a fost făcută pe 24 martie, tocmai aseară am intrat în posesia înregistrărilor. Autoarea a fost identificată şi urmează să fie prinsă”, a precizat comisarul şef Neagoe.

Autoarea furtului este Magdalena Catalan, din Piteşti. Femeia este căutată de poliţişti. Pe numele ei a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite