Piteşti: Spărgători de locuinţe prinşi în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei hoţi au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni după ce au furat bijuterii din aur, un pistol şi bani dintr-un apartament din cartierul piteştean Craiovei

Trei spărgători de locuinţe din Bucureşti au fost prinşi de poliţişti sâmbătă noaptea, după ce au spart şi au furat dintr-un  apartament din cartierul piteştean Craiovei. 

Cei trei au fost filaţi de oamenii legii din Bucureşti în timp ce au pornit spre Piteşti pentru a da o spargere.

Ajunşi în cartierul din centrul oraşului, doi dintre ei au intrat prin escaladare pe fereastra de la parterul unui bloc, ştiind că proprietarii nu sunt acasă,  în timp ce cel de-al treilea îi ţinea de „şase”.

Din locuinţă, prădătorii au furat bijuterii din aur, printre care două verighete, telefoane mobile, două ceasuri de damă, 17 cartuşe cu gaze de 8 mm şi suma de 6618 lei după care s-au urcat în maşină şi au pornit în trombă.

Ceea ce nu ştiau hoţii era că „spectatori” la furtul lor au fost chiar oamenii legi care au început să-i urmărească şi au tras, ca avertizare, cinci focuri de armă în plan vertical.

Nu a durat mult până poliţiştii i-au prins pe cei trei, deşi unul dintre ei a încercat să fugă.

După ce au fost încătuşaţi, infractorii au fost urcaţi în dubă şi duşi în arestul Inspectoratului General al Capitalei. 

În maşina cu care ei au venit la Piteşti, poliţiştii au mai găsit un pistol, o şurubelniţă şi un portofel cu 400 de euro şi 30 de lei.

După ce vor sta 24 de ore în arestul Inspectoratului General al Poliţiei, infractorii vor fi propuşi Judecătoriei Bucureşti pentru mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

Hoţii sunt cunoscuţi de poliţişti ca gruparea „Directoru”, alcătuită din Florin C., de 25 de ani, Constantin S., de 37 de ani şi Dumitru I., în vârstă de 26 de ani, toţi trei cu domiciliile în Bucureşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite