Piteşti: Şi-a omorât în bătaie concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar de ziua lui, un bărbat din Bârla a comis o crimă ce i-a îngrozit pe vecinii. În loc să petreacă de ziua numelui, Eugen Petre Moţoi s-a înfuriat la culme şi şi-a omorât concubina în bătaie.

 Ameţit bine de alcool, bărbatul în vârstă de 33 de ani, a văzut negru în faţa ochilor şi nu a mai ţinut cont că femeia pe care o bate fără milă este mama celor trei copiii ai săi.


Femeia tocmai se întorsese acasă de la fraţii săi de la Bucureşti şi încă de la intrarea pe poartă a fost întâmpinată de soţul ameţit bine şi pus pe ceartă. Nervos că femeia nu a adus bani, acesta a pus, aseară, mâna pe ce i-a ieşit în cale şi a început să o bată.

A smuls braţul de lemn al unui fotoliu şi a lovit-o pe femeie de nenumărate ori, cu sânge rece. Ţipetele de durere şi plânsetele Marianei Curtaşu nu l-au înmuiat pe bărbat care a continuat s-o lovească până când femeia a rămas fără suflare.


După ce a obosit de la atâtea lovituri, bărbatul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112, povestindu-le operatorilor că şi-a omorât concubina în bătaie. Până la sosirea ambulanţei, bărbatul şi-a sărutat copiii şi le-a spus că va merge la închisoare.


Criminalul a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore şi a fost audiat până târziu în noapte de către procurori. Astăzi va fi propus magistraţilor Tribunalului Argeş pentru mandat de arestare. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă cel puţin 15 ani de închisoare.  


În urma sa au rămas trei copiii orfani de mamă care nu îşi vor mai vedea prea curând nici tatăl. În plus, femeia omorâtă în bătaie se pare că era gravidă în luna a doua cu cel de-al patrulea copil.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite