Piteşti: S-a dus cu fetusul în borcan, la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Belelele se ţin scai de un argeşean. După ce în luna iunie era pe prima pagină a ziarelor locale pentru că avea patru dosare penale pentru taximetrie fără autorizaţie şi fără să aibe permis de conducere, Cristi Florin Vasile este din nou cap de afiş.

De data aceasta, bărbatul de 41 de ani din Călineşti acuză o doctoriţă de la Spitalul Judeţean că nu a efectuat corespunzător un avort soţiei sale.


Bărbatul s-a prezentat zilele trecute la poliţie cu un borcan în care se afla un fetus căruia îi lipseau palma şi piciorul stângi şi care fusese avortat de soţia sa, acasă. În urmă cu două zile femeia făcuse un chiuretaj la cerere la Spitalul Judeţean Argeş, intervenţia fiind făcută de doctoriţa Caziana Păun.

După avort, tânăra a plecat acasă şi a început să se simtă rău, totul culminând în momentul în care a eliminat fetusul într-un lighean, în urma unor dureri cumplite.


Cei doi soţi mai au împreună trei copiii şi locuiesc într-o colonie, lângă barajul Udeni.


“Sunt vai de ei, numai probleme au avut. Ştiu că are vreo trei-patru dosare penale pe la poliţie el că făcea taximetrie ca să câştige un ban. Acum am înţeles că acuză o doctoriţă, iară e în scandal”, a declarat primarul comunei Călineşti, Nicolae Gavrilescu.


“Acum alerg să fac ceva bani pentru că nu am cu ce să îmi întreţin familia. Am foarte multe probleme pe cap, mai ales de când se simte rău şi soţia.”, spune Cristi Florin Vasile.


Cazul i-a înspăimântat chiar şi pe poliţişti care au demarat o anchetă după ce bărbatul a depus o plângere şi a dus, ca probă, borcanul cu fetusul în el, la Poliţie. În plus, acesta a filmat chiar şi copilul după ce a fost avortat în lighean, pentru a se asigura că acest caz nu va fi muşamalizat. Dosarul a ajuns în această dimineaţă pe masa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş care vor începe cercetările.


Şi la Spitalul Judeţean Argeş a început o anchetă internă în acest caz pentru a se vedea în ce condiţii a fost făcut avortul şi cine se face vinovat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite