Piteşti: Pompierii argeşeni salvează vieţi în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Având în vedere efectele fenomenelor hidro-meteorologice periculoase din zona Moldovei, în scopul sprijinirii forţelor care acţionează în acea zonă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a pregătit şi dislocat, începând cu data de 02 iulie 2010, un număr de 105 subofiţeri şi 3 ofiţeri.

Aceştia sunt dotaţi cu tehnică şi materiale necesare acţiunii de intervenţie la inundaţii şi participă, alături de colegi din întreaga ţară, la acţiuni de salvare şi de diminuare a efectelor inundaţiilor.


Astfel că, în ultimele zile, de dimineaţa până seara, ei au acţionat pentru decolmatarea a peste 130 de fântâni şi puţuri şi pentru evacuarea apei din beciurile şi gospodăriile oamenilor din judeţul Botoşani.


De asemenea, la Galaţi, pompierii militari din judeţul nostru pun umărul la realizarea digurilor necesare pentru protejarea oraşului.


Forţele trimise în zonele calamitate vor rămâne în continuare să sprijine populaţia şi autorităţile administraţiei publice locale pentru diminuarea efectelor inundaţiilor şi normalizarea activităţilor sociale în aceste zone.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite