Piteşti: Ochi pentru ochi şi… poartă pentru poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din comuna Bradu a decis să facă singur dreptate în gospodăria pe care o cârmuieşte dacă oamenii legii nu pot. Supărat că furturile din comună au rămas nerezolvate, iar hoţii nu au fost prinşi, primarul le-a dat o lecţie poliţiştilor.

Cum hoţii nu-i mai ştiu de mult de frică nici pe oamenii legii, dar nici pe Dumnezeu, edilul a vrut ca măcar el să fie ştiut de frică de săteni, dar şi să dea o lecţie poliţiei în acelaşi timp.


Văzând hoţii că nu păţesc nimic după ce au furat acum un an clopotul bisericii, în urmă cu o săptămână s-au încumetat să fure şi porţile din fier de la cimitir. Cazul a rămas nesoluţionat de oamenii legii care nu au reuşit să prindă hoţii şi nici să recupereze prejudiciul, aşa că primarul Florin Frătică a aplicat principiul “ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”. Edilul i-a pus pe angajaţii de la primărie să taie porţile postului de poliţie din comună şi să le mute la cimitir, în locul celor furate.


“Sediul în carepoliţia îşi desfăşoară activitatea este al primăriei, deci putem dispune de porţi. Noi nu avem prevederi bugetare ca, în cazul unui furt, să cumpărăm porţi noi. Consider că hoţii n-or să aibe tupeu să jefuiască şi sediul poliţiei aşa că mi se pare mai util ca porţile să fie duse la cimitir“, a declarat primarul Florin Frătică.


Poliţiştii se pot păzi şi singuri, aşa că n-au nevoie de porţi. Lipsa lor dovedeşte deschiderea pe care o au oamenii legii faţă de cetăţenii care vor să sesizeze furturile tot mai dese din comună.


“Gardul este proprietatea primăriei. Nu este nicio problemă. Nu este nevoie de alte porţi. Poliţia lucrează 24 de ore din 24, iar cetăţenii pot veni oricând să sesizeze orice faptă. “, a declarat subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.
 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite