Piteşti: Mutu este bun de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amenda pe care fotbalistul piteştean Adrian Mutu o are de plătit către clubul de fotbal Chelsea rămâne în picioare. Magistraţii Tribunalul Federal al Elveţiei au respins ca nefondat recursul lui Mutu şi au hotărât că acesta trebuie să plătească cei 17 milioane de euro, reprezentând daune pentru clubul Chelsea, în urma încălcării contractului de muncă.

În octombrie 2004, în urma unui test antidoping, Mutu a fost depistat pozitiv, consumând cocaină. Clubul londonez a interrupt contractu şi a solicitat plata unor daune în valoare de 17 milioane de euro.


Fotbalistul de la Fiorentina  a depus recurs împotriva hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv, dată pe 31 iulie 2009. Iniţial TAS a anunţat că a respins memoriull fotbalistului depus împotriva deciziei FIFA, iar în toamna anului trecut, Mutu a făcut recurs la Tribunalul Federal care decisese suspendarea temporară a deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv.


Când a primit vestea, Mutu se afla în vizită la socri, în Santo Domingo.  Averea lui Mutu este estimată la 14 milioane de euro. Chiar dacă şi-ar vinde toate bunurile, maşinile şi bijuteriile scumpe, fotbalistul tot nu ar strange banii necesari.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite