Piteşti: Dealer arestat după ce a vândut 3 kilograme de haşiş în Piteşti şi Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Dealer arestat după ce a vândut 3 kilograme de haşiş în Piteşti şi Mioveni
Piteşti: Dealer arestat după ce a vândut 3 kilograme de haşiş în Piteşti şi Mioveni

O reţea de vânzători de droguri care alimenta consumatorii din Piteşti şi Mioveni a fost desfiinţată. Dealer-ul principal a primit, aseară, mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii de la Crimă Organizată Argeş au reuşit să pună o piesă importantă în puzzel-ul început în urmă cu şase luni, când au arestat doi dealeri.

Ieri după-amiază, l-au reţinut pe capul reţelei, Corneliu Lucian Floricică, în vârstă de 29 de ani, din Mioveni. Acesta fost prins în flagrant în timp ce îi livra unui alt membru al reţelei, Daniel Gigel Puşcoci, de 27 de ani, tot din Mioveni, un pachet în care se afla haşiş. La rândul său, Daniel Gigel Puşcoci trebuia să redistribuie marfa clienţilor contra sume de 50 de lei doza.

Corneliu Lucian Floriciă îşi luase măsuri de precauţie pentru a nu se găsi droguri la el în casă, în eventualitatea unei percheziţii. Însă, poliţiştii au reuşit să afle şi locaţia unde ascundea haşişul. Bărbatul le îngropa în pământ în pădurea din apropierea oraşului Mioveni.

Haşişul era adus din Olanda

“Drogurile proveneau din Olanda şi erau introduse în România de către un cetăţean străin neidentificat până în prezent. S-a stabilit că în perioada mai-octombrie 2009  aceştia au comercializat circa 3 kilograme de  haşiş în  localităţile  Piteşti şi Mioveni”, a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

În urmă cu câteva luni, alţi doi membri ai reţelei, Doru Răduţă, de 20 de ani, şi Răzvan Ungureanu, de 22 de nai, ambii studenţi, au fost încătuşaţi.

În ideea că poate va scăpa de închisoare, Corneliu Lucian Floricică le-a spus magistraţilor că în week-end urma să-şi boteze copilul şi ar vrea să fie prezent. Nu a reuşit! Aseară, bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Argeş cu propunere de arsetare preventivă şi a primit mandat pentru 29 de zile. Complicele său, Daniel Gigel Puşcoci este cercetat în libertate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite