Piteşti: Maşini hibrid în Piaţa Milea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centru oraşului s-a transformat în showroom auto. Zeci de maşini aşteaptă să fie admirate de piteşteni. Dealerii auto s-au întrecut în oferte care de care mai tentante şi au expus în centrul oraşului cele mai noi modele de maşini.

Maşini de lux, benzină cadou şi oferte tentante. Asta veţi găsi în centrul Piteştiului, dacă aveţi drum în Piaţa Milea. De astăzi până duminică are loc Salonul Auto Piteşti, locul unde se întâlnesc cei mai importanţi dealeri auto din judeţ. 

Printre mărcile prezente la acest eveniment se numără Dacia, Renault, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Honda, Hyundai, BMW, Citroen, Opel, Kia, Chevrolet, Peugeot, Mazda şi altele.  Fiecare dealer prezintă publicului cele mai noi modele şi sprijină cumpărătorii cu oferte şi discounturi tentante. Peste 70 de maşini vor fi expuse în centrul oraşului.

Maşini hibrid expuse în centru
Noutatea de anul acesta o reprezintă maşinile hibrid care vor putea fi admirate de piteştenii pasionaţi de automobilism sau chiar achiziţionate de cei care îşi doresc să protejeze mediul înconjurător şi să beneficieze de cea mai nouă tehnologie în domeniul auto.

“În primul rând dealerii aduc modele noi, cu tehnologie nouă, hibridă, în special producătorii asiatici. Sunt maşini cu motor electric şi pe benzină, care funcţionează în paralel. Dealerii vin cu preţuri foarte bune, discount-uri, iar unii dintre ei au oferte şi reduceri speciale pe perioada salonului. ”, a declarat Alex Şerban, director AOA Argeş.
Honda vine cu două maşini cu motor electric şi pe benzină: CR-Z, prima maşină hibrid din lume cu cutie de viteze manuală, la 26.000 de euro şi Insight, având cutie de viteze automată, la 20.400 de euro.
 
Cei care vor dori să testeze anumite modele de maşini vor avea posibilitatea să se înscrie la dealerii auto pentru un test-drive.

1500 de litri de benzină cadou

O altă metodă practicată de dealerii auto pentru  a atrage clienţii în această perioadă de criză este oferirea unor bonusuri sau a unor dotări în plus faţă de pachetul standard. Astfel, unii producători vă oferă pe lângă reducerile substanţiale de preţ, covoraşe pentru maşină sau combustibil cadou.

“Pentru orice model din gama Acord şi Civic, indiferent de motorizare şi echipare oferim până la 1500 litri de benzină cadou. În plus, maşinile pot fi achiziţionate prin programul RABLA, chiar şi cele hibrid. Discount-ul depinde în funcţie de fiecare model şi se negociază în showroom cu clientul”, spune Marian Scoroja, director de vânzări la Honda.

Cea mai ieftină maşină de la Salonul auto Piteşti este un Ford Focus second hand, cu 153.000 km la bord, la preţul de 4800 euro. Cel mai scump model expus este un BMW X 6 care costă nu mai puţin de 88.872 de euro.

Salonul Auto Piteşti are loc în fiecare toamnă şi a ajuns deja la cea de-a 10-a ediţie, fiind organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş cu sprijinul Primăriei Piteşti.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite