Piteşti: Iubitorii Loganului se întâlnesc la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi şi mâine, la Dacia este sărbătaore! Fanii mărcii Logan se întâlnesc la Mioveni, în cadrul unei reuniuni organizate de către membrii Logan Club Mioveni, cu prijinul Primăriei acestui oraş. Aceasta este cea de-a doua întâlnire naţională a mebmrilor clubului îndrăgostiţilor de Logan. Pentru ca toată lumnea să ajungă la detsinaţie cu bine, membrii clubului Logan de la Mioveni i-au întâmpinat pe cei din ţară în aprcarea

Iubitorii acestei mărci autohtone vor petrece, se vor întrece în poveşti despre Loganuri, vor patricipa la curse cu maşina din dotare şi vor bate puţin şi mingea pentru că li s-a pregătit şi un campionat de fotbal, pe terenul sintetic de la baza Bemo.


„Va fi sărbătoare pentru Dacia şi pentru membrii Logan Club. Ne aşteptăm la competiţii spectaculoase şi la „defilări” în coloană impresionante pentru că ne aşteptăm să vină aproximativ 100 de maşini şi 300 de oameni. Fiecare membru vine cu familia sau cu prietenii.”, spune Roxana Evanghelie, purtător de cuvânt al Dacia.


Întreceri între Loganuri şi nu numai

În aceste două zile, şoferii din Logan Club au programate mai mai multe competiţii. Prima a avut loc azi, pe platforma Dacia, şi a constat într-o probă de îndemânare a şoferilor. A două competiţie are loc tot azi, dar de la ora 22.00. este vorba despre o competiţie de fotbal între membrii participanţi. Ce ade-a treia, care încheie seria întrecerilor, are looc mâine de la ora 12.00, tot pe platforma Dacia, între porţile 2 şi 3. Participanţii vor concura într-o probă de accelerare cu Loganul pe distanţa de 400 de metri. Reuniuniea admiratorilor acestei mărsci se va încheia cu acordarea de premii  numai bune pentru ca aprticipanţii să-şi înfrumuseţeze sau să-şi îmbunătăţească maşinile.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite