Piteşti: Hoţi de centrale de apartament prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au furat centrale ca să îşi recupereze salariile neplătite de către patron . Patru tineri au fost reţinuţi aseară de poliţiştii din Ştefăneşti după ce au furat şase centrale de apartament dintr-un bloc aflat în construcţie.

Tinerii au încercat apoi să le vândă la preţuri derizorii, dar au fost prinşi de oamenii legii, care au recuperat tot prejudiciul.
Cel care a descoperit lipsa centralelor a fost chiar patronul blocului, care a mers ieri după-amiază cu câţiva muncitori pentru a face nişte lucrări de reparaţie.


“Am observat lipsa unei centrale dintr-un apartament. Am verificat, am luat la rând apartament cu apartament şi am constatat lipsa a şase centrale. Am anunţat poliţia şi am făcut o plângere. Am avut o bănuială, cineva care umbla prin jurul blocurilor, mai dormea prin bloc. “, a declarat Emanoil Dobrinescu, patronul blocului.


Vindeau centralele pe câteva sute de lei

Valoarea unei astfel de centrale este de 2000 de lei, iar tinerii le vindeau pentru 3-400 de lei. Unul dintre ei a motivate că a furat centralele pentru a-şi recupera datoria pe care patronul firmei de construcţii la care a lucrat o avea la el.


“Am fost angajat 2 ani de zile la el şi nu mi-a plătit salariul. Mi-l dădea pe sărite, câte un million. Aşa că am luat centralele ca să îmi recuperez banii. Nu erau prinse, le desfăceam şi le coboram pe geam, de la parter şi de la etajul 1.”, a povestit Alin Petrescu, de 21 de ani, din Moşoaia, unul dintre suspecţi.


Tânărul, împreună cu cei trei amici – complici din Ştefăneşti, Alin Alexandrescu, de 18 ani, Răzvan M., de 16 ani şi Marian Bivolu, de 18 ani, sunt cercetaţi şi în alte dosare de furt.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite