Piteşti: Deep Central, Neylini, Don Baxter şi Cabron cântă la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un week-end cu multe concerte şi teatru vă aşteaptă. Euromall va împlini 3 ani de la înfiinţare şi a pregătit o mulţime de surprize celor care îi vor călca pragul sâmbătă.


Don Baxter şi Cabron în Club Diamond

Acest sfârşit de săptămână se anunţă unul plin de distracţie.Cele trei zile de petreceri încep chiar din această seară când Club Diamond, situat pe Str. Craiovei organizează o super petrecere, avându-i ca invitaţi pe don Baxter şi Cabron. Cei doi artişti vor ridica tinerii de pe canapele cu muzica lor antrenantă şi vor face spectacol după ora 22.00. Biletul de intrare va costa 5 lei pentru fete şi 10 pentru băieţi. Rezervări puteţi face la numărul de telefon: 0735.399.999


Deep Central şi Neylini la Mall
Sâmbătă, Euromall Piteşti, împlineşte 3 ani. Pentru a sărbători acest moment clienţii care îşi vor face cumpărăturile de aici vor beneficia de reduceri aniversare în toate magazinele din incinta complexului, între orele 10.00 şi 24.00. Seara va fi organizat un spectacol pentru tineri, cu artişti de succes. Neylini şi DJ Zet vor urca pe scenă la ora 18.30, iar Deep Central va susţine un concert live de la ora 21.30.


O Mireasă de împrumut

Teatrul Alexandru Davila pune în scenă duminică seara spectacolul “O mireasă de împrumut”, de Astrid Lindgren. Piesa de teatru va fi jucată de la ora 18.00 în Sala  Mare, în regia artistică a lui Zoltan Schapira. Pentru a primi moştenirea de la mătuşa lui, Julius Jullen trebuie să se căsătorească. Tânărul trebuie să îşi găsească o iubită şi reuşeşte să convingă o colegă să se dea drept logodnica lui atunci când mătuşa îl vizitează, însă şi tânăra este logodită la rândul ei. Finalul îl veţi afla numai dacă mergeţi să vedeţi piesa. Biletul costă 10 lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite