Piteşti: Cadavru mumificat găsit într-un canal ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire macabră, aseară, în cartierul Prundu, lângă blocul B2. Scheletul unui bărbat a fost găsit de doi oameni ai străzii, într-un canal.

GALERIE FOTO: ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Zona a fost împânzită de poliţişti. Pentru a scoate cadavrul din canal a fost nevoie de o echipă de la pompieri. Rămăşiţele au fost duse la morga spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei şi pentru aflarea cauzei morţii. În buzunarele hainelor nu a fost găsit niciun act de identitate, iar acest lucru îngreunează şi mai mult ancheta criminaliştilor.

Ciudat este faptul că în urmă cu câteva luni, în acelaşi canal, o persoană a fost omorâtă. Poliţiştii nu exclud încă nici varianta ca bărbatul să-şi fi făcut adăpost în canalul respectiv şi să fi murit din cauza gerului.

Proprietarii blocurilor din împrejurime se plâng de faptul că toată iarna, aurolacii s-au adăpostit în gurile de canal. „Nu avem linişte. Că e zi, că e miezul nopţii, trebuie le ascultăm lor înjurăturile. Nu ştiu cum nu a dat vreunul dintre ei până acum de el. Că e mort de două luni cel puţin, după cum arată”, ne-a spus Ioana Badea, locatar al blocului B2.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite